Головна » 2013 » Вересень » 25 » Відкриття дошкільного навчального закладу «Веселка» Довжківського НВК
12:35
Відкриття дошкільного навчального закладу «Веселка» Довжківського НВК
   Для кожної людини Батьківщина починається з рідної домівки, рідної оселі, дитячого садочка, який допомагає нашим маленьким громадянам відчути тепло домашнього вогнища, де проходить дитинство, з якого починається стежка у велике життя, від якого залежить, якою стане людина. Варто розповісти людям про нове свято в червоному календарі Довжківського НВК, яке урочисто відбулося 23 вересня 2013 р – відкриття дошкільного навчального закладу «Веселка» саме напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля. З яким нетерпінням і радістю чекали цього малята!
   На урочистості зібралися маленькі вихованці садочка, їхні батьки, представники місцевої та районної ради. Щедрим короваєм зустрічали учні школи гостей свята: керівника апарату райдержадміністрації Войтюк Наталю Олексіївну, начальника відділу освіти, молоді та спорту Зубову Жанну Олександрівну та інших гостей.
   Під оплески присутніх , маленьких майбутніх вихованців садочка та їх батьків Войтюк Н.О. перерізала святкову червону стрічку. Настоятель Довжківської церкви провів обряд посвяти закладу та благословив присутніх.
   Свято продовжилося у коридорі Довжківського НВК. Всіх присутніх з відкриттям дошкільного навчального закладу вітали гості. Усі виступаючі привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників Довжківського НВК із відкриттям затишного дитячого садочка та побажали всім здоров’я, миру, злагоди та доброї долі.
   В подарунок від учнів Довжківського НВК лунали пісні, вірші та інсценівки.
   Методист РКМ, Рогальська Л.М.

Переглядів: 710 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовують Вас санітарно-гігієнічні умови в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0