Головна » 2014 » Листопад » 20 » Відкриття конкурсу імені Петра Яцика
15:43
Відкриття конкурсу імені Петра Яцика

   20 листопада 2014 року у привітному та святковому Крупецькому НВК відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Присутніх чекав талановитий і чудовий виступ учнів школи, які майстерно декламували вірші про мову, співали українською такі прекрасні пісні! Святкове дійство було присвячене Дню писемності і мови, а також відкриттю конкурсу .

   Особлива подяка дирекції школи за теплий прийом та гостинність, вчителю української мови О.О.Кравчук, музичному керівнику та всім учасникам на отриману наснагу від патріотичного виступу.

  В урочистостях взяла участь Е.М. Перепелиця, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Л. С.Голянич , вчителі всіх навчальних закладів району, учні шкіл( від 3 по 11 клас). Вітаючи присутніх , Емма Миколаївна відзначила, що українська мова єднає всіх людей, що вона є символом нашої незалежності.

   Щирі слова на свою адресу почули переможці минулого конкурсу, які святкували вікторію на районному рівні , призери обласного етапу конкурсу, які є найкращими знавцями рідної мови на теренах Хмельниччини.

    Натхнення вам, удачі, учасники конкурсу!

Т.М.Кусок,

методист РМК

Переглядів: 681 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0