Головна » 2013 » Березень » 22 » Відзначили День народження Тараса
10:56
Відзначили День народження Тараса
  Свято Тараса Шевченка завітало на Славутчину. Кращі вчителі району підготували учнів на конференцію» Світова велич Т.Шевченка», яка відбулася в районній бібліотеці.
  Районне свято Тараса Шевченка зібрало представників райво, відділу культури, вчителів української мови та літератури району в Старокривинському НВК.
  В школах району були проведені заходи в рамках підготовки до відзначення 200 – річчя від дня народження Т.Шевченка.
   Так, у Довжківській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулася літературно – музична композиція » Наш Кобзар», літературна вікторина « Моя дорога до Шевченка».Учні мали змогу переглянути фільм» Народжений для правди» Бесіди про Тараса пройшли в Красноставській ЗОШ І – ІІ ступенів, урочисто пройшла святкова лінійка. Літературно – музична композиція» Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка нема» відбулася у Великоправутинському НВК.   

Цікаво й змістовно відзначили свято Шевченка у Цвітоському НВК. Малоправутинському НВК, Горицькому НВК, Губелецькому НВК, Крупецькому НВК. Іванівському НВК,Крупецькому НВК,Сьомаківській ЗОШ І – ІІІ ступенів, Перемишельському НВК. Виставки літератури , вікторини, конкурси читців – декламаторів , виховні години відбулися у всіх навчальних закладах району.





Т.Кусок, методист РМК
Переглядів: 794 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0