Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Вітаємо з перемогою Берездівську ДЮСШ
08:40
Вітаємо з перемогою Берездівську ДЮСШ

 Нещодавно відбувся конкурс «На кращу організацію та проведення заходів «Фестивалю освітянського спорту» серед навчальних закладів системи освіти Хмельницької області. Завданням конкурсу було виявлення кращих навчальних закладів в області щодо впровадження інноваційних форм та методів організації заходів фізкультурно-оздоровчого і спортивного спрямування для дітей, учнівської та студентської молоді.

  Всі навчальні заклади Славутського району та Берездівська РДЮСШ активно долучилися до виконання завдань конкурсу: були проведені спортивні заходи, естафети, конкурси, бесіди щодо здорового способу життя.

   Берездівська районноа дитячо-юнацька спортивна школа виборола почесне ІІ місце в номінації «Дитячо-юнацькі спортивні школи» серед 78 учасників конкурсу.

   Урочисте нагородження переможців обласного конкурсу відбулося 21 жовтня 2015 року в залі філармонії м. Хмельницького. Переможці та призери конкурсу були нагороджені Подяками, кубками та спортивними м’ячами.

  Вітаємо молодого директора Берездівського ДЮСШ Дмитренко В.М. та весь колектив з почесною перемогою та бажаємо нових спортивних звершень!

  Відділ освіти, молоді та спорту і надалі буде сприятиме створенню відповідних умов для якісного проведення фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових заходів, впровадженню сучасних ефективних форм і методів організації процесу фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти в позаурочний час.

Начальник відділу освіти,

молоді та спорту райдержадміністрації                                               Д.Бойчак

Переглядів: 538 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0