Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Враження від фестивалю
08:48
Враження від фестивалю

 У жовтні у місті Рівне відбулося справжнє свято для українських педагогів - V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей “Мій особистісно зорієнтований урок”.У цьому заході взяли участь представник Міністерства освіти і науки України, науковці Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники педагогічних видань, а також учителі з усіх куточків України.

  У рамках фестивалю відбулися круглі столи, відкриті уроки найталановитіших вчителів, майстер-класи фахівців із методики особистісно зорієнтованого навчання, зустрічі з педагогічними колективами та керівниками шкіл міста Рівне.

  Гостинно приймали учасників Рівненський інститут післядипломної педагогічної освіти та Рівненський обласний спеціалізовний ліцей. Саме у ліцеї проходили відкриті уроки, майстер-класи та психологічні тренінги. Кожен учитель мав можливість поділитися власним досвідом та перейняти знання інших колег.

  Особисто я була дуже задоволена тим, що мала змогу побувати на такому фестивалі, набратися нового досвіду та поділитися своїм, познайомитися з новими людьми і загалом цікаво та продуктивно провести свій час.

Катерина Андріївна Цехмейструк,

вчитель української мови та літератури Кили київського НВК

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0