Головна » 2014 » Березень » 6 » « Жива душа поезії Т. Шевченка»
16:32
« Жива душа поезії Т. Шевченка»
 - така назва районного фестивалю читців – декламаторів поезій Тараса, у якому взяли участь 22учні навчальних закладів району.
    На заході були присутні Н.О.Войтюк - керівник апарату районної ради, О.В.Олінійчук – керуюча справами виконавчого комітету в районній раді, А.С.Поліщук – завметодкабінетом відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації, методисти райво, вчителі української мови та літератури району,працівники районної дитячої бібліотеки, читці.  
    Задушевно лилися рядки Шевченкової поезії з вуст Валентини Юрчук (Малий Скнит), Анастасії Фульон (Крупецький НВК), Максима Данильчука( Іванівський НВК), Зоряни Іванової з Цвітоського НВО, Юлії Петерчук з Клепачів, Вадима Леонтюка з Жукова. Справжнє дійство зіграла губелецька акторка Ольга Щаслива, першокласниця з Головель Вікторія Шевчук полонила доброзичливістю, а щебетунка з Перемишля Марина Чуйкевич- безпосередністю. Пристрасне слово Тараса , яке закликало, кликало вперед, до здобуття волі,читали Настя Яцюк з Улашанівського НВК, Юлія Гаврилюк з Красноставського НВК, Вікторія Юрчук з Ганнополя. Заворожили артистизмом лисиченська учениця Ліда Троцюк, сьомаківська -Вікторія Закацюра, Артем Романчук з Гориці.Гарно декламували поезії Тараса Світлана Нечай з Хоровця, Аліна Лисюк з Дяківського НВК, Юля Пізнюр з Варварівки. 

    А Саша Бацан(Полянь), Богдан Юрчук( Старий Кривин),Юля Шетманюк з Миньковець показали власне сприйняття Шевченка, його душі. Ведучою дійства була учениця 11 класу Цвітоського НВО Марина Гнатюк. 
     На закінчення свята всі присутні виконали пісню"Реве та стогне Дніпр широкий»
   Щира подяка працівникам бібліотеки за підготовлену виставку літератури до 200 – річчя Тараса та будинку дитячої творчості за виставку учнівських малюнків до творів Шевченка. Усім учасникам фестивалю вручено збірки творів Тараса Шевченка.

Кусок Т.М., методист РМК

Переглядів: 752 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0