Головна » 2014 » Грудень » 4 » Змагання з міні-футболу
13:18
Змагання з міні-футболу

   Футбол в нашому районі вже давно став одним із найпопулярніших видів спорту. Для когось це хоббі, а для когось - справа життя. Дуже приємно бачити сьогодні стільки молоді, яка віддає свій час, сили і емоції цьому виду спорту.

  Наша основна мета і завдання – це якомога більше залучити дітей та підлітків до занять спортом, до здорового способу життя. З цією метою 29.11.2014 року на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Здоров’я» ЗАТ «Прогрес» м.Славута пройшла відкрита першість ДЮСШ м.Славута з футзалу, серед дівчат 1999 року народження та молодших.

   На запрошення директора Славутської ДЮСШ В.Келюха участь у змаганнях прийняли три команди району, а саме: дві команди були сформовані на базі Берездівського НВК (тренер Савченко В.В.) та Улашанівського НВК (тренер Семенчук П.С.).

   Майже кожен матч був запеклий та надзвичайно напружений. Згідно результатів команди, що представляли Славутський район виступили досить успішно. Друга команда Берездівського НВК у підсумку виборола шосте місце. Команда Улашанівського НВК зупинилась за крок від нагород і в підсумку посіла почесне четверте місце. Головній команді Берездівського НВК лише трохи не вистачило для тріумфу у турнірі. Впевнено здолавши увесь турнірний шлях, наші юні спортсменки лише у фінальному матчі з мінімальним рахунком поступились команді-господарці змагань і посіли призове друге місце, за що заслужено отримали від організаторів змагань кубок, медалі та почесні дипломи відповідного ступеня.

   Сектор молоді, фізичної культури та спорту і надалі буде не лише організовувати та проводити районні змагання, а сприятиме участі юних спортсменів району у відкритих чемпіонатах та першостях, що відбуватимуться на території сусідніх міст та районів.

Завідувач сектору молоді,

фізичної культури та спорту

І.Бабицький

Переглядів: 525 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0