Головна » 2013 » Вересень » 23
  Реалізуючи виконання соціальних ініціатив Президента України, що стосуються надання якісної освіти дітям, забезпечення учнів можливістю розвивати творчі здібності, на базі Малоскнитського навчально-виховного комплексу 21 вересня 2013 року відбувся районний захід з нагоди 100- річчя від дня народження Д.П.Глюзицького – вчителя – патріота, чиє ім’я носить районна педагогічна премія. Вона покликана нагороджувати саме тих працівників освіти, які виховують обдарованих дітей, які працюють за покликом серця.
  Голова районної державної адміністрації О. ... Читати далі »
Переглядів: 801 | Додав: Адмін | Дата: 23.09.2013

   Згідно плану роботи районного методичного кабінету та з метою вивчення стану викладання історії 18.09. на базі Хвощівського НВК було проведено контрольну роботу з історії України та всесвітньої історії з учнями 11-го класу.
   З метою вивчення якості навчально-виховного процесу та стану навчально-методичного забезпечення курсів історії України та всесвітньої історії було відвідано уроки з історії в 10 та 11 класі з подальшим їх детальним аналізом. З вчителем історії Ткачуком О.Є. та учнями проведено бесіди, проаналізовано класні журнали та календарно-тематичні плани. Проведена робота допоможе визначити ступінь готовності вчителя до застосування нових педагогічних технологій на уроках та рівень нав ... Читати далі »
Переглядів: 820 | Додав: Адмін | Дата: 23.09.2013

    Кожного року у вересні в Україні святкують день фізичної культури і спорту – свято гармонії людського тіла і духу, здоров'я і молодості. У цей день вітчизняним спортсменам та тренерам приділяється особлива увага – їх нагороджують різноманітними подарунками, грамотами та призами.  

   Саме Дню фізичної культури та спорту була приурочена відкрита першість Славутського району з волейболу, яка відбулася 21 вересня 2013 року на базі Улашанівської сільської ради.

... Читати далі »

Переглядів: 809 | Додав: Адмін | Дата: 23.09.2013

  Відділ освіти, молоді та спорту повідомляє, що розпочалась XIV відкрита Інтернет-олімпіада з програмування 2013-2014 навчального року серед учнів навчальних закладів Хмельницької області.
  Просимо загальноосвітні навчальні заклади району, забезпечити участь учнів в олімпіаді.
Переглядів: 568 | Додав: Адмін | Дата: 23.09.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0