Головна » 2013 » Вересень » 23 » Відбулося районне свято з нагоди 100- річчя від дня народження Д.П.Глюзицького
15:53
Відбулося районне свято з нагоди 100- річчя від дня народження Д.П.Глюзицького
  Реалізуючи виконання соціальних ініціатив Президента України, що стосуються надання якісної освіти дітям, забезпечення учнів можливістю розвивати творчі здібності, на базі Малоскнитського навчально-виховного комплексу 21 вересня 2013 року відбувся районний захід з нагоди 100- річчя від дня народження Д.П.Глюзицького – вчителя – патріота, чиє ім’я носить районна педагогічна премія. Вона покликана нагороджувати саме тих працівників освіти, які виховують обдарованих дітей, які працюють за покликом серця.
  Голова районної державної адміністрації О.В.Несен у привітальному слові побажав присутнім здоров’я, щастя, злетів на освітянській ниві, зосередив свою увагу на на тому, що адміністрація району дбає, щоб премією Д.Глюзицького нагороджували найдостойніших.

  Голова районної ради Л.А. Радзивилюк привітав зі святом лауреатів премії усіх років, особливі слова вдячності за почесну працю почули перші лауреати – вчитель Берездівського навчально-виховного комплексу Д.Горанський, директор Хоняківського навчально-виховного комплексу М.П.Романюк, вчитель Малоскнитського навчально-виховного комплексу Г.І.Гарбарук, яка майстерно, талановито вела захід.
  Щирими оплесками, сльозами на очах зустріли присутні гостей свята – сина Д.П.Глюзицького – Леоніда Петровича з Москви та племінника Степана Євгеновича з Теофіполя, які поділилися спогадами про героя – підпільника, подякували за вшанування пам’яті його не тільки на малоскнитській землі, а й у районі. Їх вразило те, що з нагоди річниці від дня народження вчителя – месника підготовлено такий чудовий захід районного масштабу.

   Представники адміністрації району, директор Малоскнитського навчально-виховного комплексу Л.О.Радзивилюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації Ж..О. Зубова, вручили гостям подарунки, а українські народні пісні «А я молодичка», «Гребли сіно», «Сік землі» виконала фольклорна група « Жниварочка» місцевого Будинку культури.
  Схвильовано зустрів звістку про нагородження премією Д.Глюзицького С.Ф.Ковальчук, колишній начальник відділу освіти, теперішній директор історичного музею, який був ініціатором заснування її ще у 1995році. Престижної освітянської премії удостоєні Ж.О.Зубова - начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації, Л.Т.Піголь – методист районного методичного кабінету, С.О.Сухозанет - вчитель української мови та літератури Клепачівського навчально-виховного комплексу.
    Вчитель – це не професія - це доля ,- відзначила у своєму виступі Ж.Зубова. І це дійсно так. Це на кожному кроці підтверджують сучасні передові педагоги, це підтверджено і нелегким, але прекрасним життям вчителя – підпільника Д.П.Глюзицького.
Переглядів: 805 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0