Головна » 2014 » Лютий » 12
   Про здійснення інноваційної діяльності у навчальних закладах району йшлося на черговому семінарі-практикумі заступників директорів з навчально-виховної роботи, який відбувся 11 лютого 2014 року на базі Великоскнитського навчально-виховного комплексу. Мета заходу – підвищити рівень компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблем впровадження інноваційних технологій та пошуку нових способів розв’язання педагогічних проблем у процесі дослідно-експериментальної роботи.
   В інформаційно-консультаційному мод ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: Адмін | Дата: 12.02.2014

   Вихованці гуртків художньо-естетичного та декоративно-прикладного напрямку Славутського районного будинку дитячої та юнацької творчості представили свої найкращі вироби на виставці організованій до проведення регіонального етапу Всеукраїнського творчого звіту майстрів мистецтв та аматорів народного мистецтва, з метою сприяння дальшому розвитку професійної і аматорської творчості, популяризації культурних традицій району та з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.
   Святковий захід проводився в Славутськом ... Читати далі »
Переглядів: 676 | Додав: Адмін | Дата: 12.02.2014

   На відзначення 175 – річчя від дня народження Павла Чубинського учні шкіл району у січні 2014 року втілювали в життя заходи, на яких крокували стежинами долі видатної людини України.
  Цікаво та змістовно проведено вказані заходи у Головлівському НВК. До душі припала присутнім літературно – музична композиція» Я син твій, нене Україно, народу парост я твого», круглий стіл» Творець віщих слів». Учні мали змогу переглянути короткометражний фільм про Павла Чубинського(автор А.Вабіщевич).
Переглядів: 650 | Додав: Адмін | Дата: 12.02.2014

   На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 -2002, листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1/9 - 744 від 24.10.2013р. «Про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» цьогоріч традиційно проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, під гаслом " Об'єднаймося ж, брати мої!”.  
   Завершився обласний етап конкурсу. У номінації «Література» диплом першого ступеня завоював учень 8класу Варварівського НВК Юрій Островський, диплом ІІ ступеня отримає учениця 7 класу Малоскнитського НВК Катерина Карачун, а Марина Левонтюк з Малого Скнита виборола ІІІ місце. ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: Адмін | Дата: 12.02.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0