Головна » 2014 » Лютий » 12 » Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
16:18
Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
   Про здійснення інноваційної діяльності у навчальних закладах району йшлося на черговому семінарі-практикумі заступників директорів з навчально-виховної роботи, який відбувся 11 лютого 2014 року на базі Великоскнитського навчально-виховного комплексу. Мета заходу – підвищити рівень компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблем впровадження інноваційних технологій та пошуку нових способів розв’язання педагогічних проблем у процесі дослідно-експериментальної роботи.
   В інформаційно-консультаційному модулі завідувач рай методкабінету Поліщук А.С. активізувала проблему управління науково-методичною роботою навчальних закладів району в сучасних умовах.
    Питання забезпечення переходу навчальних закладів на якісно новий рівень відповідно до Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року розкрила методист рай методкабінету Піголь Л.Т.

   Особлива увага була приділена підготовці педагогів до дослідно-експериментальної діяльності.
 Презентаційно-аналітичний модуль семінару-практикуму реалізований через представлення Великоскнитського навчально-виховного комплексу в контексті його діяльності як закладу життєвого успіху, моделі вчителя навчального закладу життєвого успіху, моделі успішного випускника, екскурс у творчу лабораторію вчителя-майстра "Успішний учитель – успішний учень”.
  Зміст семінару переконливо засвідчує, що відповідно до соціальних вимог учасники навчально-виховного процесу мають спрямовувати свою діяльність на шлях перспективних перетворень.
Переглядів: 671 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0