Головна » 2014 » Вересень » 16

  На підтримку перемир’я, оголошеного Президентом України щодо військових дій на Сході України близько трьох тисяч школярів Славутського району вийшли на шкільні подвір’я синьо-жовтими кульками, до яких прикріплені листівки з надписами “Діти Славутського району за МИР» та з плакатами «Ми за МИР», який відбувся 16 вересня 2014 року о 09.30 годині.

  Яскравим завершенням стало колективне виконання о 10.00 годині гімну України, після завершення якого всі діти разом відпустили кульки в небо. Про проведення у школах району флешмобу свідчать відео ... Читати далі »

Переглядів: 806 | Додав: Адмін | Дата: 16.09.2014

   З метою патріотичного виховання підростаючого покоління, привернення уваги до людей, які стали на захист нашої Батьківщини у загальноосвітніх навчальних закладах проводиться Всеукраїнська акція «Лист пораненому». Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов не байдужих людей.

  Для швидкого ві ... Читати далі »

Переглядів: 857 | Додав: Адмін | Дата: 16.09.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0