Головна » 2014 » Вересень » 16 » Всеукраїнська акція «Лист пораненому»
16:25
Всеукраїнська акція «Лист пораненому»

   З метою патріотичного виховання підростаючого покоління, привернення уваги до людей, які стали на захист нашої Батьківщини у загальноосвітніх навчальних закладах проводиться Всеукраїнська акція «Лист пораненому». Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов не байдужих людей.

  Для швидкого відновленню моральних, психологічних та духовних сил, поверненню у бойові порядки поранених військовослужбовців школярі загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці районного будинку дитячої та юнацької творчості активно долучилися до проведення даної акції. Діти з натхненням бажали захисникам Вітчизни найшвидшого одужання та повернення живими додому. До цього непростого випробування, яке випало на долю нашої держави, юні громадяни ставляться з розумінням і почуттям високого патріотизму. Ось уривок із листа Іванки, учениці 7 класу, сповненого глибокого патріотизму і щирої любові до рідного краю: «Дорогий солдате української армії! Я знаю, що ти у цей складний час оберігаєш та захищаєш нас. Я щиро хвилююся за тебе, і дуже хочу, щоб ти повернувся додому живим та здоровим. Я хочу жити у вільній країні. В Україні живе безліч гарних людей. У мене тут родина і друзі. А ще навесні тут розквітають дерева так, як мені здається, більш не цвітуть ніде. Я дуже хочу вірити, що те, що відбувається сьогодні на сході України і забирає все більше життів наших близьких і рідних – це величезне непорозуміння. Та сподіваюся, що саме завдяки мужності, витривалості, любий солдате, ворог обов’язково відступить і у нашій рідній Україні запанують мир і злагода. Я молюся за тебе, і знаю, що Божа Мати збереже твоє життя. Слава Україні! Героям Слава!».

   Більше 300 дитячих малюнків, листів, власних виробів, символічних стрічок, подарункових наборів передано у Хмельницький обласний центр туризму та краєзнавства.

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 859 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0