Головна » 2014 » Листопад » 25

  Незаперечною є істина, що професійна підготовка молоді починається ще у шкільні роки. Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини - завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися в світі професій, актуальних в регіоні та світі вцілому. Для цього потрібне кваліфіковане інформування, поступове та цілеспрямоване ознайомлення зі світом професій за сучасними профорієнтаційними методиками.

... Читати далі »

Переглядів: 1503 | Додав: Адмін | Дата: 25.11.2014

  22 листопада на базі Крупецького НВК відбулася районна олімпіада з української мови та літератури. Учні 7 - 11 класів демонстрували свої знання , пишучи твори, виконуючи тестові завдання, розбір речень, роздумуючи над долею віршів та українських пісень.

 Семикласники, наприклад, вирішували питання про те, чи кожна людина може стати видатною, розкривали мотиви доброти у поезії Т.Шевченка» Мені тринадцятий минало» Учні 8класу писали оди українській мові, гортали сторінки «Кобзаря», редагували словосполучення. Конкурсанти - дев ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: Адмін | Дата: 25.11.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0