Головна » 2014 » Грудень » 01

  У листопаді вчителі - словесники відзначали День писемності та мови. Протягом місяця у навчальних закладах проводилися заходи, які виховували у дітей почуття патріотизму, гордості за рідну мову, бажання спілкуватися лише українською.

  У всіх навчальних закладах проведено літературно - музичні композиції про мову, підготовлені виставки книг з теми. Районний захід, приурочений Дню писемності і мови , проведено на базі Крупецького НВК , де і було відкрито районний етап конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2014

  Волейбол - один з найпоширеніших, наймасовіших та найдоступніших видів спорту. Саме звідси випливають успіхи збірної команди на міжнародній арені, яка ще два десятиліття назад вважалася однією з кращих на планеті.

   Нині ситуація кардинально змінилася: у сучасної молоді з’явилися нові життєві орієнтири, а волейбол поступово втрачає свої позиції. Волейбольні майданчики зазвичай перебувають в занепаді, а для національної збірної вважається неабияким досягненням уже саме потрапляння до фінальної частини європейської першості.

... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0