Головна » 2014 » Грудень » 08

   6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України – свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь, проявом великої поваги українського народу до своїх захисників. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави і її збройних сил свідчить про те, що вони з честю виконують її, а народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

  Саме з метою відзначення Дня Збройних сил України, виховання у моло ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2014

  Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об’єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів (1983-1992).

  Основною метою всіх заходів, які присвячено цьому дню, є формування толерантного ставлення, привернення уваги до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя, сприйняття їх як рівноправних членів суспільства, руйнування психологічних, фі ... Читати далі »

Переглядів: 1016 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2014

Враховуючи становище в якому наразі перебуває наша держава, цілком логічним є той факт, що першочерговим завданням освітньої галузі є виховання патріотизму учнівської молоді. У зміцненні патріотичних почуттів велику роль відіграє героїко-патріотичне виховання, покликане формувати бойовий, морально-психологічний дух, спонукати до фізичного вдосконалення громадянина-патріота, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини. Саме тому на базі Жуківського навчально-виховного комплексу відбувся семінар-практикум на тему: «Національне та військово- патріотичне виховання школярів» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів. Головним завданням якого було розглянути ефек ... Читати далі »

Переглядів: 702 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0