Головна » 2014 » Грудень » 8 » Свято з нагоди відзначення Дня Збройних сил України
13:56
Свято з нагоди відзначення Дня Збройних сил України

   6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України – свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь, проявом великої поваги українського народу до своїх захисників. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави і її збройних сил свідчить про те, що вони з честю виконують її, а народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

  Саме з метою відзначення Дня Збройних сил України, виховання у молоді почуття патріотизму, любові до Вітчизни, а також для відбору кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня 6 грудня на базі Берездівського НВК відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, спільно з РО ВФСТ «Колос» було організовано та проведено районне фізкультурно-спортивне свято.

   В програмі свята: урочисте відкриття змагань, турнір з волейболу та міні-футболу, урочисте відзначення переможців та призерів ігор. Участь у святі прийняли команди 7 населених пунктів району (с. Берездів, с. Волиця, с. Манятин, с. Мирутин, с. Хвощівка, а також команди Берездівського та Мирутинського НВК).

  На святі найвправнішою виявилась команда із с. Волиця – вона стала переможцем у змаганнях з волейболу та міні-футболу. Призерами у змаганнях з міні-футболу стали команди з с. Мирутин та с. Берездова – вони посіли друге та треті місця відповідно. У змаганнях з волейболу другими стала команда з с. Манятина. Третє місце виборола команда Берездівського НВК.

   Команди-переможці та призери змагань були нагороджені почесними грамотами, медалями та кубками.

 Завідувач сектору молоді,

фізичної культури та спорту

І.Бабицький

Переглядів: 731 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0