Головна » 2014 » Грудень » 23

  Радісне свято Миколая завітало у редакцію газети « Трудівник Полісся». А разом з ним - підсумок районного фестивалю поезій» Садок Шевченкових надій», який був оголошений з ініціативи тижневика та відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації.

  На свято завітав Степан Адамович Шмат- курінний отаман с.Крупець. Саме він вручав цінні подарунки та грамоти переможцям конкурсу поетичних та прозових творів про Тараса Шевченка. Серед когорти нагороджених - учні навчальних закладів Славутського району.

... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Адмін | Дата: 23.12.2014

   V Міжнародний мовно - літературний конкурс імені Тараса Шевченка відбувся на базі Крупецького НВК.У ньому взяли участь 25учнів з 18 навчальних закладів району.

   На обласний заочний етап конкурсу презентовано роботи Петрова Владислава, Ліщук Оксани (Крупецький НВК), Власюк Марії ( Губелецький НВК), Мазура В’ячеслава з Іванівського НВК, Ковальчука Василя (Лисиченський НВК), Леонтюка Вадима з Жукова та Олександра Федорчука з Цвітоського НВО. Бажаємо, щоб журі заочного етапу запросило кращих із кращих на обласний етап конкурсу, який відбудеться 9січня в ... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: Адмін | Дата: 23.12.2014

   У загальноосвітніх навчальних закладах району з 25 листопада по 10 грудня пройшла щорічна акція «16 днів проти насильства».

  Майже кожен день акції мав свою тематику адже дати її початку та завершення вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини. Так 25 листопада у всіх навчальних закладах району проведено тематичні загальношкільні лінійки на яких б ... Читати далі »

Переглядів: 2290 | Додав: Адмін | Дата: 23.12.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0