Головна » 2015 » Грудень » 01

  Загальноосвітні навчальні заклади відіграють провідну роль у правовій освіті та вихованні учнів. Базові правознавчі знання та норми поведінки учні засвоюють як під час уроків, так і на позакласних заходах. Педагогічні колективи району працюють над вихованням гуманіста, патріота, громадянина України в умовах особистісно орієнтованого навчально-виховного процесу. Формування правової культури учнів насамперед відбувається завдяки вивченню такого навчального предмету, як «Основи правознавства». Водночас долання правового нігілізму, виховання правової свідомості учнів є одним із пріоритетних напрямів позаурочної діяльності. Учні навчальних закладів району є щорічними учасниками ... Читати далі »

Переглядів: 939 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

 «Урок в системі особистісно орієнтованого навчання» - така тема зібрала в Улашанівському НВК молодих вчителів української мови та літератури. Педагоги Т.В.Лисенко з Цвітохи, С.Л.Мукосій з Варварівського НВК, Ю.М.Чмелюк з Довжківського НВК, Л.Л.Федчун з Старого Кривина на чолі з Г.І.Гарбарук, керівником школи молодого вчителя, раді були знайомству з навчальним закладом, з традиціями школи, можливістю побувати на уроках у авторитетної вчительки та молодого спеціаліста.

   Валентина Миколаївна Бельчинська, проводячи ... Читати далі »

Переглядів: 698 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

   Відповідно до плану районного методичного кабінету проведено семінар-нараду заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників з питань модернізації виховних систем загальноосвітніх навчальних закладів. У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст служби у справах дітей Гримач С.В., яка звернула увагу педагогів на основні заходи щодо проведення профілактичної роботи по запобіганню дитячої бездоглядності, профілактиці злочинності та правопорушень серед неповнолітніх. У ході семінару розглянуті питання щодо здійснення контролю за станом виховної роботи, діяльності ради профілактики та виконання заходів Концепції національно-патр ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0