Головна » 2015 » Грудень » 1 » Семінар в Улашанівці
11:03
Семінар в Улашанівці

 «Урок в системі особистісно орієнтованого навчання» - така тема зібрала в Улашанівському НВК молодих вчителів української мови та літератури. Педагоги Т.В.Лисенко з Цвітохи, С.Л.Мукосій з Варварівського НВК, Ю.М.Чмелюк з Довжківського НВК, Л.Л.Федчун з Старого Кривина на чолі з Г.І.Гарбарук, керівником школи молодого вчителя, раді були знайомству з навчальним закладом, з традиціями школи, можливістю побувати на уроках у авторитетної вчительки та молодого спеціаліста.

   Валентина Миколаївна Бельчинська, проводячи урок у 10 класі з теми «Лексика», заволоділа увагою учнів з першої хвилини. Робота у групах і самостійність суджень, використання мультимедійних засобів та робота з підручником, тести та творчі вправи – все це в результаті визначило високу результативність уроку . А головне – діти відчули силу слова!. Активними при проведенні уроку були Максим Левчук, Світлана Чернюк, Марина Зінчук, Сніжана Фіногенова.

 Молодий спеціаліст Микола Олександрович Овсіюк запросив присутніх у казку. Образне поетичне слово панувало на уроці, світлини п’ятикласників з дитячих років супроводжували весь період роботи, адже розглядався твір Галини Малик « Незвичайні пригоди Алі…». Вражали думки, репліки , які учні підтверджували словами з тексту. Розглядаючи морально – етичні проблеми твору, вчилися розрізняти добро і зло, милосердя і жорстокість. П’ятикласники вражали активністю, безпосередністю, відмінним знанням тексту. Гарні оцінки отримали Іван Пуздряк, Настя Гонтович, Олександр Трофимюк, Анна Будова, Аліна Руденко.

    Аналізуючи уроки, молоді фахівці визначали , що саме особистісно орієнтоване навчання підтримує та розвиває природні якості учня, його здоров’я, індивідуальні здібності. Вони переконалися, що дитина для педагога – початкова точка відліку в різних життєвих ситуаціях. Є чому повчитися у вчителів Улашанівського НВК.І досвідченому педагогу, і молодому словеснику є чим поділитися з молодими паростками освіти. Завдячують і директору О.І.Комар, і заступнику директора Л.О.Денисюк, які весь час надають допомогу, які сприяють творчому росту педагогів. Керівництво супроводжувало всю роботу семінару, ділячись власними методами роботи з молодими педагогами, створюючи атмосферу злагоди, співпраці.

   Щира подяка колективу Улашанівського НВК за створені умови для проведення школи молодого вчителя. Успіхів вам і результативності учнів на олімпіадах і конкурсах.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ФОТО

 Т.Кусок, методист РМК

Переглядів: 697 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0