Головна » Архів матеріалів

  Відповідно до листа Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 26.02.2015 року №543-41/2015 «Про проведення тематичного огляду музеїв історичного профілю» в рамках ІІ етапу Всеукраїнської історико-краєзнавчої акції учнівської та студентської молоді, присвяченої 70-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та на виконання наказу Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді від 04.03.2015 року № 12-од «Про проведення заочного конкурсу пошуково-дослідницьких робіт ІІ етапу Всеукраїнської акції «А ми тую славу збережемо» з 01 березня по 01 квітня проведено огляд музеїв історичного проф ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: Адмін | Дата: 22.04.2015

Керівникам ЗНЗ, вихователям, учителям      

   Повідомляємо, що з 08.04.2015 р. на сайті «Дошкілля Славутчини» доступна електронна реєстрація дітей у дошкільні навчальні заклади Славутського району.

 Для того, щоб зареєструвати дитину у ДНЗ району, необхідно заповнити форму за посиланням http://doshkillyaslr.blogspot.com/p/blog-page_99.html .

  ... Читати далі »

Переглядів: 951 | Додав: Адмін | Дата: 08.04.2015

  Максим Тадейович Рильський – видатний український поет, перекладач, публіцист, фахівець в галузі мовознавства, культурно – громадський діяч. У березні навчальні заклади району відзначали 120 років від дня народження поета .

    У районі були розроблені заходи на відзначення ювілейної дати. Вчителі української мови та літератури проводили круглі столи» М.Рильський – поет, публіцист, вчений», літературні читання» Коштовні перла Максима Рильського», літературні вікторини » У кожній мові, в кожнім слов ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: Адмін | Дата: 06.04.2015

  26 - 28 березня 2015року у Києві відбувся VІІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8 - 11класів. Він пройшов за сприяння Міністерства освіти та науки, Спілки письменників України, видавництва » Смолоскип», Державної бібліотеки імені О.В.Сухомлинського та інших організацій та музеїв.

  Перший,заочний етап, зібрав 218 робіт з українознавства з різних областей України. Були праці з Іспанії, Німеччини, Придністровської Молдавської Республіки.

... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Адмін | Дата: 06.04.2015

  27 березня 2015 року на базі Киликиївського навчально-виховного комплексу проведено семінар – практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів на тему «Створення системи виховної роботи у загальноосвітньому навчальному закладі». Гостинно зустріли всіх учасників семінару-практикуму гуртківці духових інструментів, директор даного навчального закладу Любов Миколаївна Радченя та учнівська республіка «Веселка», які презентували свій заклад. Приємно було бачити маленьких діток в українських вишиванках, які проникливо, з величезною любов’ю прославляли наш рідний край, нашу державу.

... Читати далі »

Переглядів: 791 | Додав: Адмін | Дата: 02.04.2015

   З 16.03.2015 по 27.03.2015 р. на базі відділу освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації та Берездівського навчально – виховного комплексу проведено районний щорічний інтернет – конкурс «Інтелектуали».

За результатами конкурсу, журі визначили учнів - переможців: 

Сухомяс Юлія, учениця Полянського НВК – І місце;

Ільчук Іван, учень Киликиївського НВК – ІІ місце;

... Читати далі »

Переглядів: 627 | Додав: Адмін | Дата: 01.04.2015

  Ці слова стали гаслом проведення звітного концерту творчих колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності організованого Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

  Перед початком огляду художньої самодіяльності відбулася виставка декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, на якій було представлено понад 100 робіт у 22 техніках. Виставка захопила різноманіттям дитячих витворів з технік: народна лялька, паперопластика, бісер, ізонитка, худо ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: Адмін | Дата: 01.04.2015

  В рамках Всеукраїнської історико-краєзнавчої акції учнівської молоді « А ми тую славу збережемо» 24 березня на базі Губелецького НВК проведено районну історико-краєзнавчу конференцію до 70-річчя визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років « Дорогами слави і безсмертя». Головна мета конференції – виховання в учнівської молоді патріотизму, високих моральних якостей громадянина України, сприяння подальшому розвитку краєзнавчої та пошуково – дослідницької роботи у навчальних закладах.

... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: Адмін | Дата: 31.03.2015

  У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося засідання круглого столу на тему: «Від Шевченка до сьогодення», приурочене пам’яті українського дитячого письменника Всеволода Нестайка. Захід проводився в рамках проекту «Науково-літературна студія як форма модернізації процесу вивчення літератури у школі».

  До учасників творчої зустрічі, а це близько 70 учителів-предметників загальноосвітніх навчальних закладів Хмельниччини, долучилися керівники обласних команд XXIX Всеукраїнської олімпіади з українсь ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: Адмін | Дата: 30.03.2015

   19 березня на базі Крупецького навчально-виховного комплексу відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання. Початок цій чудовій традиції було покладено майже 70 років тому. Цьогоріч він проходить під девізом: «Читай! Формат не має значення!»

   На відкритті були присутні гості з Хмельницького: Захарченко Антоніна Миколаївна, заступник директора обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка, Горбатюк Василь Іванович, голова обласної організації Національної спілки письменників України, Шмурікова Ніна Ми ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: Адмін | Дата: 24.03.2015

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 32 33 »
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0