Головна » 2014 » Листопад » 11 » Чемпіонат району з настільного тенісу
11:47
Чемпіонат району з настільного тенісу

    Настільний теніс, безперечно, є одним із найвидовищніших та найдинамічніших видів спорту. Адже, певне, жоден інший вид спорту не потребує стільки затрат енергії як настільний теніс. Тож домінування в настільному тенісі гравців з Азії останнім часом стало звичною справою.

   З метою популяризації настільного тенісу, як виду спорту серед населення району, виявлення кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня 07 листопада 2014 року в с. Берездів на базі Берездівського НВК сектором молоді, фізичної культури та спорту було організовано та проведено чемпіонат району з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. Участь у змаганнях приймали команди з Берездівського, Великоправутинського, Великоскнитського, Довжківського, Крупецького та Малоскнитського навчально-виховних комплексів.

   У змагання серед юнаків перемогу у важкій та безкомпромісній боротьбі виборов Аршинов Данило (Великоправутинський НВК). Друге та третє місце посіли Ковальчук Вадим (Великоскнитський НВК) та Кирилюк Анатолій (Берездівський НВК) відповідно.

   У змаганнях серед дівчат рівних не було Пановій Юлії (Великоскнитський НВК). Друге та третє місце вибороли Джурилюк Наталія (Великоправутський НВК) та Мельник Світлана (Довжківський НВК) відповідно.

    Таким чином у командній першості перемогу здобула команда Великоправутинського НВК. Друге місце виборола команда Великоскнитського НВК. Третіми стала команда Довжківського НВК.

   Переможці та призери змагань були нагороджені цінними подарунками та дипломами відповідного ступеня.

Завідувач сектору молоді, фізичної культури

та спорту відділу освіти, молоді та спорту                                                                           І. Бабицький

Переглядів: 588 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0