Головна » 2014 » Листопад » 11

   Ні для кого не секрет, що міні-футбол в Україні є одним з найпоширеніших, наймасовіших та найдоступніших видів спорту. В містах, містечках та селах України дітлахів, які завзято ганяють м’яча вулицею, можна зустріти в період із ранньої весни і аж до глибокої осені.

  Тому, безперечно, закономірними є досягнення нашої національної збірної з міні-футболу, яка за свою нетривалу історію неодноразово виборювала нагороди європейських першостей, регулярно є учасником світових форумів. З метою популяризації міні-футболу, як виду спорту серед населення району, підвищ ... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: Адмін | Дата: 11.11.2014

    Настільний теніс, безперечно, є одним із найвидовищніших та найдинамічніших видів спорту. Адже, певне, жоден інший вид спорту не потребує стільки затрат енергії як настільний теніс. Тож домінування в настільному тенісі гравців з Азії останнім часом стало звичною справою.

   З метою популяризації настільного тенісу, як виду спорту серед населення району, виявлення кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня 07 листопада 2014 року в с. Берездів на базі Берездівського НВК сектором молоді, фізичної культури та спорту було організовано та проведено чемпіонат району з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. Участь у змаганнях приймали команди з Берездівського, Великоправутинського, Великоскнитсько ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: Адмін | Дата: 11.11.2014

 У листопаді 1997 року указом Президента України встановлено День української писемності та мови, який відзначають щороку 9 листопада , коли вшановується пам'ять Нестора Літописця.

   Нині це свято стало традиційним. Це один із тих днів, коли кожен має нагоду відчути себе частиною свого народу з героїчною історією, багатою культурою і прекрасною, Богом дарованою мовою.

 Зародившись десь на світанні праслов’янських час ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Адмін | Дата: 11.11.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0