Головна » 2013 » Листопад » 20 » День натураліста
11:57
День натураліста
   З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи вихованців на навчально-дослідних земельних ділянках, задоволення потреб у самореалізації в навчальних закладах району проведено Всеукраїнську акцію "День натураліста”.
   До програми проведення акції вчителі біології та екології включили різноманітні заходи. Належну увагу було приділено просвітницьким природоохоронним заходам, трудовим акціям з впорядкування певних територій, дитячим науково-практичним конференціям. 
   Цікаво було організовано благодійні виставки-продажі продукції вирощеної на шкільних навчально-дослідним земельних ділянках, посвята молодших школярів в юннати та ін.
   Особливо гарно було проведено Всеукраїнську акцію "День натураліста” у Лисиченському НВК ( вч. Матвійчук Т.С.), Мухарівському НВК ( вч. Чорнокрилюк О.М.), Миньковецьком\у НВК (вч. Косік Т.Ю.), Великоскнистькому НВК( вч. Гізун Н.Ф.) та ін.
    Кращі сценарії проведеної акції "День натураліста ( Лисиченського НВК і Мухарівського НВК) надіслано на конкурс до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Методист РМК                                                      
Г.М.Жур
Переглядів: 616 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0