Головна » 2013 » Листопад » 20
   З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи вихованців на навчально-дослідних земельних ділянках, задоволення потреб у самореалізації в навчальних закладах району проведено Всеукраїнську акцію "День натураліста”.
   До програми проведення акції вчителі біології та екології включили різноманітні заходи. Належну увагу було приділено просвітницьким природоохоронним заходам, трудовим акціям з впорядкування певних територій, дитячим науково-практичним конференціям. 
Переглядів: 616 | Додав: Адмін | Дата: 20.11.2013

   18 листопада в приміщенні ЦРБ відбулося засідання круглого столу на тему: «Збереження та розширення гурткової роботи позашкільних закладів Славутського району» (на виконання Указу Президента України від 28 грудня 2012 року «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості»)
   На засіданні головував голова Славутської районної державної адміністрації Несен Олег Анатолійович.
Переглядів: 690 | Додав: Адмін | Дата: 20.11.2013

   На шляху до нових соціальних перетворень Україна стикається з грубими порушеннями прав людини, зокрема насильством і торгівлею людьми, що набирає дедалі ширших масштабів і нових форм.
   Сьогодні об’єктом торгівлі часто є молоді люди, які не мають достатнього досвіду, не обізнані з наслідками протиправної діяльності і, як соціальна група, дуже вразливі щодо порушень своїх прав. Тому саме з учнівською молоддю необхідно проводити профілактичну роботу з питань попередження негативних явищ.
Переглядів: 552 | Додав: Адмін | Дата: 20.11.2013

   Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.
  Так уже ведеться, що Українське Село, в основному, працює, а не святкує. Але Україна селянська – це не тільки гектари чорнозему чи центнери збіжжя. Україна – це сільська честь, це правда рідного краю, це гордість предків за своїх нащадків.
Переглядів: 664 | Додав: Адмін | Дата: 20.11.2013

   Нещодавно для дітей Перемишельського НВК були прочитана лекція, осномним питанням на яке була акцентована увага - це питання здорового способу життя та корисного харчування. Доповідь доповнювалась переглядами мультиплікаційного фільму.
Переглядів: 563 | Додав: Адмін | Дата: 20.11.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0