Головна » 2013 » Вересень » 16 » На Хмельниччині пройшла Спартакіада серед допризивної молоді
13:32
На Хмельниччині пройшла Спартакіада серед допризивної молоді

  Метою спартакіади є визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України; залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом; відбір до збірної команди області для участі в спартакіаді України в 2013 році.
  Щороку учні 10 та 11 класів Славутського району вправляються у військовій справі: відпрацьовують вміння швидко бігати, якнайдалі метати гранату, демонструвати силову підготовку в підтягуванні на перекладині з вису та проявляти дива витривалості в подоланні значних відстаней.
    14 вересня 2013 року на базі військової частини А0553 в м.Хмельницькому пройшла Спартакіада серед допризивної молоді. Наша команда майбутніх захисників Вітчизни, сформована на базі Улашанівського НВК (вчитель ОЗВ П.Семенчук) гарно підготовилась і показала свою міць і гарт.
 

  Змагання проходили з таких видів програми: стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м, біг на 100 м, подолання смуги перешкод, підтягування на перекладені, метання гранати Ф-1 на дальність, біг на 2000м, змагання з плавання та контрольна вправа. Також учасники змагалися в конкурсі строю та пісні.
  У командному заліку наша команда вперше посіла почесне третє місце.
  Маючи такі результати, охоплює почуття впевненості у тому, що лави української армії поповнять юнаки, що здатні гідно захистити рідну землю.
Переглядів: 560 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0