Головна » 2013 » Вересень » 16
Основні питання, на які сьогодні наголошує Президент України Віктор Янукович – це агітація та популяризація різних видів спорту, залучення до занять фізичною культурою якомога більшої кількості громадян, адже це якість нашого життя, зміцнення здоров'я та розв'язання різних соціальних проблем. З цією метою 14 вересня 2013 року спортсмени Славутського району взяли участь в обласному фізкультурно-спортивному святі «Жнива - 2013», присвяченому збиранню врожаю 2013 року. На змагання прибули команди із 20 районів Хмельниччини. Захід проходив на спортивній базі Подільського державного аграрно-технічного університету в м.Хмельницькому.

... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: Адмін | Дата: 16.09.2013


  Метою спартакіади є визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України; залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом; відбір до збірної команди області для участі в спартакіаді України в 2013 році.
  Щороку учні 10 та 11 класів Славутського району вправляються у військовій справі: відпрацьовують вміння швидко бігати, якнайдалі метати гранату, демонструвати силову підготовку в підтягуванні на перекладині з вису та проявляти дива витривалості в подоланні значних відстаней.
  &nb ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: Адмін | Дата: 16.09.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовують Вас санітарно-гігієнічні умови в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0