Головна » 2013 » Вересень » 16 » Спортсмени Славутського району взяли участь в обласному фізкультурно-спортивному святі «Жнива - 2013»
13:41
Спортсмени Славутського району взяли участь в обласному фізкультурно-спортивному святі «Жнива - 2013»
Основні питання, на які сьогодні наголошує Президент України Віктор Янукович – це агітація та популяризація різних видів спорту, залучення до занять фізичною культурою якомога більшої кількості громадян, адже це якість нашого життя, зміцнення здоров'я та розв'язання різних соціальних проблем. З цією метою 14 вересня 2013 року спортсмени Славутського району взяли участь в обласному фізкультурно-спортивному святі «Жнива - 2013», присвяченому збиранню врожаю 2013 року. На змагання прибули команди із 20 районів Хмельниччини. Захід проходив на спортивній базі Подільського державного аграрно-технічного університету в м.Хмельницькому.

Окремими учасниками свята були кращі жниварі Хмельниччини. Слаутський район представляв комбайнер СГК «Улашанівське» Трофімюк Віктор Іванович, який отримав цінний подарунок від організаторів свята. Спортивну делегацію від Славутського району очолювали завідувач сектору молоді, фізичної культури та спорту відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації І.Бабицький та голова Славутської районної організації ВФСТ «Колос» Л.Нікітіна. Учасники обласного свята мірялись силами у таких видах спорту як волейбол, міні-футбол, шашки тощо. Славутський район представляли сільські спортсмени із Хонякова, Малого Скнита та Ставичан. Волейбольні команди хлопців та дівчат підготовив тренер-викладач Хоняківського НВК Дзюмак Г.В., а команду з міні-футболу - тренер-викладач Малоскнитського НВК Юрчук Ю.Г. У кожному виді змагань визначились переможці та призери. Спортсмени Славутського району призерами цих змагань не стали, проте досягли добрих результатів, адже вони захищали спортивну честь району серед 20 районів Хмельниччини. Сподіваємось, що у майбутньому році наші спортсмени покажуть більш вагомий результат. Успіхів та майбутніх перемог вам, хлопці та дівчата.
Переглядів: 657 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0