Головна » 2013 » Вересень » 6 » Шевченківський урок проведено
09:14
Шевченківський урок проведено
  В історії світової культури є особистості,чия велич визначається не тільки літературною спадщиною, а й всією сукупністю їх буття. На Олімпі, на високості відведено історією й людством місце Т. Шевченку. Він сам звеличив себе так, як ніхто до нього, звеличив не лише серед українського народу, але перед цілим світом своїми безсмертними творами.    
  09.03.2014року виповниться 200 років від того дня, коли в Україні з’явився Пророк, котрий і сьогодні вчить нас бути українцями. З цієї нагоди Президент України підписав Указ про проведення Шевченківського уроку.   2 вересня 2013 року о 9 год ранку на Першому національному каналі відбулася трансляція Всеукраїнського телевізійного уроку про Кобзаря. У всіх навчальних закладах Славутського району було забезпечено перегляд його учнями .  
   При підготовці до уроку було використано методичні матеріали щодо проведення уроку про Кобзаря, інтерактивні технології, мультимедійні презентації, фотосюжети. У школах було організовано книжкові виставки, виставки ілюстрацій, малюнків дітей за творчістю письменника. Уроки були проведені у формі літературних заочних екскурсій, літературно – музичних композицій, театралізованих дійств, тематичних вікторин. Під час проведення заходу було використано репродукції картин Т.Шевченка, портрети різних періодів, документи, вірші поета, символіку України.
   Варті уваги проведені заходи у Жуківському НВК, Цвітоському НВО, Крупецькому НВК, Довжківській ЗОШ І – ІІІ ст., Ганнопільському НВК. Тут зуміли поєднати і майстерне виконання поезій Кобзаря, і мелодійність пісень на слова поета, і неординарність, науковість уроку, що транслювався, і живе слово вчителя. Заслуговують на увагу святковість заходів , проведених у Лисичанському НВК, Клепачівському НВК.
   У проведенні уроку брали участь представники районної державної адміністрації, відділу освіти,молоді та спорту Славутської РДА. 

Переглядів: 741 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0