Головна » 2013 » Вересень » 06
  На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» оздоровленню дітей цьогоріч приділялася особлива увага. Оздоровлення дітей здійснювалося відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», який вступив в дію з січня 2010 року.       Найбільш масовим та доступним видом організованого відпочинку школярів вважається проведення літніх канікул в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, яким цього літа було охоплено майже 120% дітей віком 7–16 років, що проживають у Славутському районі та підлягають оздоровленню.
    У районі фактично проживає 2924 дитини 7-16 років. Із них 2389 дітей охоплені різними формами організованого відпочинку в літній період, включно пришкільні дитячі табори відпочинку. Працювало 37 відпочинкових пришкільних табо ... Читати далі »
Переглядів: 911 | Додав: Адмін | Дата: 06.09.2013

  В історії світової культури є особистості,чия велич визначається не тільки літературною спадщиною, а й всією сукупністю їх буття. На Олімпі, на високості відведено історією й людством місце Т. Шевченку. Він сам звеличив себе так, як ніхто до нього, звеличив не лише серед українського народу, але перед цілим світом своїми безсмертними творами.    
  09.03.2014року виповниться 200 років від того дня, коли в Україні з’явився Пророк, ... Читати далі »
Переглядів: 742 | Додав: Адмін | Дата: 06.09.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0