Головна » 2013 » Вересень » 27 » Вебінар з батьками дошкільнят
14:29
Вебінар з батьками дошкільнят
  26.09.2013 року відділом освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації проведено в on-line режимі збори батьків дошкільнят з сіл Крупець та Цвітоха.
  Участь у зборах взяли голова райдерадміністрації Несен О., керівник апарату РДА Войтюк Н., начальник відділу освіти Зубова Ж..
   З вступним словом звернулась Жанна Олександрівна до учасників вебінару та побажала плідно попрацювати у незвичному форматі.
    На початку спілкування Олег Анатолійович наголосив, що на сьогодні, виконуючи завдання та доручення Президента України В.Ф.Януковича щодо зростання кількості дітей, охоплених дошкільною освітою, в Славутському районі всі діти віком від 3 – х до 6 – ти років відвідують дошкільні заклади. Олег Анатолійович також зазначив, що на виконання соціальних ініціатив Глави держави В.Януковича «Діти – майбутнє України» значна увага буде приділятися покращенню умов перебування дітей у дошкільних закладах.
   За відведений час голова райдержадміністрації поспілкувався більш як з 10 батьками. Приємно було чути схвальні відгуки мам та бабусь про роботу дошкільних навчальних закладів, про гарне відношення вихователів та психологів до своїх вихованців. Схвально батьки відгукувалися і про якість харчування дітей.
   Батьки також дякували голові районної адміністрації О.А.Несену, голові районної ради Л.А.Радзивілюку та начальнику відділу освіти Ж.О. Зубовій за створення гарних умов для перебування та виховання дітей в садочках.
  Що ж стосується проблемних питань, то одним з головних, які цікавили батьків, є покращення матеріально-технічного устаткування дитячих майданчиків. На вирішення даного питання Олег Анатолійович пообіцяв позитивно вплинути. Також актуальним було питання, підняте батьками, відносно початку опалювального сезону в зв'язку складними погодніми умовами. Олег Анатолійович зазаначив, що якщо погодні умови не покращаться, то дошкільним закладам дозволять включати опалення хоча б на декілька годин, щоб прогріти повітря в ігрових та спальних кімнатах, де перебувають малюки.
   Методистами відділу Рогальською Л.М. та Войтюк О.М. були надані методичні рекомендації та вичерпні відповіді на питання стосовно адаптації дітей до дошкільного навчального закладу.
   Проведеним заходом залишилися задоволені і батьки, і голова райдержадміністрації О.Несен. Як зазначив Олег Анатолійович, зважаючи на те, що в усіх навчальних закладах району є підключення до мережі Інтернет, подібну практику спілкування з батьками навчальних закладів району будуть продовжувати.
Переглядів: 768 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0