Головна » 2013 » Вересень » 27
  Щиро вітаємо усіх, для кого книга є часткою життя, творчого, професійного та особистого зростання. У цей святковий день прийміть слова вдячності за ваше сумління. Доземний уклін Вам за невтомну працю в пропаганді знань, за особистий внесок у розвиток освіти району. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя,сімейного затишку, невичерпного оптимізму, вдячних читачів і нових творчих надбань у вашій благородній справі.  
Переглядів: 572 | Додав: Адмін | Дата: 27.09.2013

   1. Святкове відкриття свята присвяченого Дню туризму - на відкритті свята зібралися педагоги та учні навчальних закладів району в Цвітоському НВО, з метою активізації туристсько-краєзнавчої роботи, формування здорового способу життя, виховання моральних якостей у дітей та учнівської молоді. Ведучі оголосили низку заходів, що мають привернути увагу до туристичної сфери.  
   2. Краєзнавча вікторина «Люби і знай свій рідний край» - під час проведення вікторини учасники розширювали свої знання про рідний край, наповнювали свої серця г ... Читати далі »
Переглядів: 977 | Додав: Адмін | Дата: 27.09.2013

   28 вересня 2013 року минає 95 років з дня народження В.О.Сухомлинського – видатного письменника, гуманіста, мислителя, великого педагога, мудрого учителя, чудової людини. З цієї нагоди 26 вересня в районній бібліотеці вихованцями Старокривинського НВК під керівництвом бібліотекаря Тимощук В.В. проведено захід, портрет – спогад «Серце віддав дітям». Присутнім шкільним бібліотекарям учні розказали про велику доброту педагога, яка жила в палкому серці, його любов до дітей і до всього світу. Що він не лише навчав дітей, а й прищеплював кожному з них найкращі людські якості, виховував у них доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі. Його творча спадщина – це ... Читати далі »
Переглядів: 701 | Додав: Адмін | Дата: 27.09.2013

  26.09.2013 року відділом освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації проведено в on-line режимі збори батьків дошкільнят з сіл Крупець та Цвітоха.
  Участь у зборах взяли голова райдерадміністрації Несен О., керівник апарату РДА Войтюк Н., начальник відділу освіти Зубова Ж..
   З вступним словом звернулась Жанна Олександрівна до учасників вебінару та побажала п ... Читати далі »
Переглядів: 770 | Додав: Адмін | Дата: 27.09.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0