Головна » 2013 » Вересень » 27 » Заходи з туризму
15:02
Заходи з туризму
   1. Святкове відкриття свята присвяченого Дню туризму - на відкритті свята зібралися педагоги та учні навчальних закладів району в Цвітоському НВО, з метою активізації туристсько-краєзнавчої роботи, формування здорового способу життя, виховання моральних якостей у дітей та учнівської молоді. Ведучі оголосили низку заходів, що мають привернути увагу до туристичної сфери.  
   2. Краєзнавча вікторина «Люби і знай свій рідний край» - під час проведення вікторини учасники розширювали свої знання про рідний край, наповнювали свої серця гордістю і любов’ю до рідної землі, згадували веселі туристичні походи стежками рідного краю.

  3. Екологічна акція «Чисті джерела» - в цій акції прийняли участь понад 2000 дітей шкільного віку нашого району. Спілкування з природою, входження в соціальне середовище під час туристичних походів, екскурсій та експедицій сприяє задоволенню більшості потреб підліткового віку. Саме в підлітковому віці найбільше проявляється генетично закладений інстинкт до кочування, потреба до зміни оточуючого середовища. Тому акція в школах була організована і проведена різними методами. Учні під час екскурсій та експедицій розшукали і очистили 32 джерела, облаштували 12 лісових криничок.

   4. Подолання смуги перешкод з елементами техніки пішохідного туризму – це оздоровчо-спортивна функція туристично-краєзнавчої діяльності має на меті удосконалення фізичного розвитку підростаючого покоління. Навантаження, що отримує організм в поході, рівномірно розподілені в часі, його чергування з відпочинком та поступове зростання здійснює позитивний вплив на фізичний стан особи. Перебування на повітрі сприяє загартовуванню зростаючого організму. Як правило, люди, що систематично займаються туризмом, практично не хворіють застудними захворюваннями. Туризм привчає до здорового способу життя та сприяє формуванню прикладних умінь і навичок: уміння орієнтуватися на місцевості, переборювати природні перешкоди, організувати побут у будь-якому природному оточенні - усе це формується під час подолання смуги перешкод з елементами техніки пішохідного туризму.  
   5. Конкурс малюнків «Моя рідна земля» - конкурс проводився в кожному навчальному закладі. Діти через образотворче мистецтво, свої знання, життєвий досвід знайомляться з різними напрямками туристичної діяльності. Мета даного конкурсу через малюнки передати свої враження після туристичних походів стежками рідного краю.
   6. Книжкова виставка «Чарівними стежками України» - книжкову виставку підготовили школярі, які є постійними призерами у змаганнях з техніки пішохідного туризму. В більшості книг описані різноманітні краєзнавчо-народознавчі експедиції.
   7. Конкурс стіннівок «Стежинка в дивосвіт» - у конкурсі взяли участь понад 3000 учнів. В процесі роботи школярі аналізують природні явища, більш грамотно і глибоко проникають таємницями літературної творчості.
Переглядів: 973 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовують Вас санітарно-гігієнічні умови в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0