Головна » Архів матеріалів

Щорічно, у останні дні серпня, перед початком нового навчального року, проходить конференція працівників освітніх установ району. Така конференція відбулася 30 серпня 2013 року, у районному Б ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: Адмін | Дата: 02.09.2013

  20 серпня 2013року на базі Крупецького НВО відбулося методичне об’єднання вчителів української мови та літератури. Методист РМК Т.М.Кусок підсумувала роботу словесників за 2012 – 2013н.р., ознайомила з результативністю участі в районних, обласних,всеукраїнських конкурсах. Було окреслено головні завдання словесників на наступний рік. 

  Вчитель Жуківського НВК Л.А.Левунець вела мову про впровадження Державного стандарту базової та повної загальної освіти в 5 – х класах. Вона озвучила основні орієнтири викладання української мови та літератури у 5 класі. 

   Е.І.Рибіцька, вчитель Берездівського НВК, познайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо викладання української мови, а Н.М.Муравська (Головлівська ЗОШ І – ІІІ ст..) – з рекомендаціями щодо викладання української літератури.&n ... Читати далі »

Переглядів: 839 | Додав: Адмін | Дата: 22.08.2013

12 серпня на базі Крупецького НВК відбувся круглий стіл за темою : «Популяризація здорового способу життя». До обговорення запросили голову райдержадміністрації О. Несена, заступника голови В.Колодніцького, керівника апарату Н.Войтюк, , участь у заході взяли медпрацівники, керівники навчальних закладів та їх заступників з виховної роботи, вчителі фізичної культури, шкільні психологи. Славутська райдержадміністрація активно працює над втіленням в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо утвердження здорового способу життя дітей, організації їх дозвілля і фізичного виховання. По закінченні засідання «круглого» столу усі присутні дій ... Читати далі »

Переглядів: 915 | Додав: Адмін | Дата: 20.08.2013

 

   В Україні вже другий рік поспіль триває Всеукраїнська акція "Нові стандарти - нова школа"
  У рамках акції згідно з графіком, затвердженим департаментом освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, 19 червні 2013 року делегація від Полонщини, очолювана начальником відділу освіти, молоді та спорту Кондратюком П.М., вивчала готовність шкіл Славутського району до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах.
   Розпочали роботу у Крупецькому НВК. Гості відчули щирі по ... Читати далі »
Переглядів: 1011 | Додав: Адмін | Дата: 20.06.2013

   Щорічно інформаційний центр Хмельницької АЕС проводить регіональний конкурс « Атомна енергетика і ми». Діти мають змогу писати реферати» Вступ в атомну енергетику» , презентувати малюнки» ХАЕС. Розвиток заради майбутнього», змагатися у вмінні писати вірші, прозу про Нетішин – місто енергетиків.

... Читати далі »

Переглядів: 906 | Додав: Адмін | Дата: 24.05.2013

Завдання «відкрити у кожній людині творця, поставити її на шлях самобутньо-творчої, інтелектуально-повнокровної праці» було першочерговим у практичній роботі школи і за часів В.О.Сухомлинського і залишається найактуальнішим в даний час. Суспільству потрібен вчитель-професіонал з високою науково-теоретичною, методичною, психолого-педагогічною, теоретичною і практичною підготовкою, здатний до безперервного навчання, творчості і постійного самовдосконалення.

... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: Адмін | Дата: 24.05.2013

   Методистом районного методичного кабінету Жур Г.М. 22.05.2013 р. проведено семінар – нараду з вчителями хімії, біології, екології на базі Крупецького НВК.

   Основна увага буда приділена проведенню державної підсумкової атестації учнів з біології, екології, хімії в 9, 11 ... Читати далі »

Переглядів: 902 | Додав: Адмін | Дата: 23.05.2013

   21 травня на базі Крупецького НВК проведено семінар – нараду вчителів математики ЗНЗ району, де  ... Читати далі »
Переглядів: 846 | Додав: Адмін | Дата: 23.05.2013

   На базі Хмельницького НВО № 9 20 травня 2013 року відбулися обласні фінальні змагання з шкільного футболу серед дівчаток 8-10 класів. Команда Славутського району ( Берездівський НВК) обігравши в зональних змаганнях команди з м. Нетішина та м.Славути, вийшла у фінал та виборола І місце в кубку шкільного футболу серед дівчат, залишивши позаду команди Хмельницького, Кам’янець – Подільського, Полонського, Старосинявського, Деражнянського, Білогірськ ... Читати далі »

Переглядів: 972 | Додав: Адмін | Дата: 23.05.2013

   Відділ освіти, молоді та спорту, методичний кабінет вітає ученицю 11 класу Киликиївського НВК Тетяну Цехмейструк з черговою нагородою. Дівчина буда запрошена на церемонію нагородження переможців XIII ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: Адмін | Дата: 23.05.2013

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 32 33 »
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0