Головна » Архів матеріалів

 07.10.2015 року на базі Улашанівського НВК в комбіновані й майстерні відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. В змаганні взяли участь 11 учнів 9 класу і 4 учні 11 класу. На практичному етапі учні виготовляли: 11 клас - кельню, 9 клас - вішалку в шафу для одягу. З практичним завдання впоралися майже усі учасники. Різною була і кількість балів за теоретичний етап. Перемогу здобули учні Улашанівського НВК Келюх Андрій та Цехмейструк Олексій.

... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Адмін | Дата: 10.11.2015

  7-8 листопада 2015 року на базі Крупецького НВК проведено районні олімпіади з історії та географії. Учасниками олімпіади з історії стали 43 учні з 22 ЗНЗ району.

Журі визначило переможців . Ними стали:

11 клас - Мартинюк Альона, Мирутинський НВК

10 клас - Маліновська Валерія, М ... Читати далі »

Переглядів: 858 | Додав: Адмін | Дата: 10.11.2015

   Святково було у той день у Хоровці. І діти, і працівники чекали гостей. Хлібом і сіллю зустріли вчителів української мови та літератури району, які приїхали на практичний семінар. Гарні, щирі слова про навчальний заклад, гордість за її випускників звучали у вітальному слові учнів. З хвилюванням та гордістю директор школи Михайло Анатолійович Нечай знайомив присутніх з колективом, з навчальними кабінетами, де здобувають освіту 127 учнів , а дошкільний заклад відвідує 32 дитини.

   Тема заняття словесників: « Компетентнісний під ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: Адмін | Дата: 10.11.2015

  Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації на 2015 рік 04 листопада поточного року відбулося чергове засідання колегії, в якому взяв участь голова районної державної адміністрації Маршук Б.П.

  На засіданні колегії розглянуто такі питання:

1. Про стан управлінської діяльності з підготовки навчальних закладів району до осінньо – зимового періоду 201 ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: Адмін | Дата: 05.11.2015

    Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек,  який  проходив  під гаслом: «Виховуємо громадянина - патріота України»,  
сприяв втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, приверненню уваги до проблеми патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

 Шкільна бібліотека – саме та крапка на карті села, міста, де зароджуються і горять найбільш яскраві д ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: Адмін | Дата: 03.11.2015

  У зв’язку із реформуванням системи освіти в Україні і її інтеграції у європейську спільноту постає актуальним питання вдосконалення процесу навчання іноземної мови. Саме про це йшлося на засіданні Школи молодих вчителів, яке нещодавно відбулося на базі Мухарівського НВК.

 Методист РМК Тітор О.М. надала методичні рекомендації по плануванню та методики проведення уроків. Адже урок іноземної необхідно будувати так, щоб школярі мали максимальну можливість розмовляти іноземною мовою.

... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: Адмін | Дата: 03.11.2015

 У жовтні у місті Рівне відбулося справжнє свято для українських педагогів - V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей “Мій особистісно зорієнтований урок”.У цьому заході взяли участь представник Міністерства освіти і науки України, науковці Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники педагогічних видань, а також учителі з усіх куточків України.

  У рамках фестивалю відбулися круглі столи, в ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

 Нещодавно відбувся конкурс «На кращу організацію та проведення заходів «Фестивалю освітянського спорту» серед навчальних закладів системи освіти Хмельницької області. Завданням конкурсу було виявлення кращих навчальних закладів в області щодо впровадження інноваційних форм та методів організації заходів фізкультурно-оздоровчого і спортивного спрямування для дітей, учнівської та студентської молоді.

  Всі навчальні заклади Славутського району та Берездівська РДЮСШ активно долучилися до виконання завдань конкурсу: були проведені спортивн ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

   20.10.2015року на базі Полянського НВК проведено заняття школи молодого вчителя на тему «Урок в системі особистісно-орієнтованого навчання». Методист районного методкабінету Жур Г. М. ознайомила молодих вчителів з особливостями проведення уроків хімії та біології в системі особистісно-орієнтованого навчання, різноманітними формами та методами роботи учнів на уроці,особливу увагу звернула на організацію самонавчання, взаємоперевірки учнів на уроці.

 Цікавий урок хімії на тему «Розв’язування розрахункових за ... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 32 33 »
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0