Головна » Архів матеріалів
  Щедра й невичерпно родюча українська земля подарувала вселюдському сузір’ю геніїв невгасимого Світоча - Тараса Шевченка, який поставив на сторожі біля своїх земляків, "рабів німих", вогненне слово, а в "Заповіті" дав їм наказ: "Кайдани порвіте!".  
    Поява Шевченка - поета і художника, митця і борця, що став символом української нації, - була зумовлена всім ходом історичного і духовного розвитку України з її тривалою, сповненою драматизму, героїчною боротьбою за волю.  
    В історії нашої країни він назавжди залишиться великим Кобзарем, співцем національної волі й батьком новітньої української нації. Тарас Шевченко – гордість і слава нашого народу. Це світоч нашої літератури, велична постать, яка уособлює в собі простоту і талант, непримиренніст ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: Адмін | Дата: 07.03.2013

   Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки – тут коріння роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі хвилюємося , зачувши рідне слово.

  Тож свято рідної мови 21 лютого відзначили всі навчальні заклади району. Особливо гарно пройшло свято « Мови чарівної голос» у Лисиченс ... Читати далі »

Переглядів: 1077 | Додав: Адмін | Дата: 04.03.2013

27 лютого 2013 року відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з районним методичним кабінетом проведене чергове засідання інструктивно- методичної наради керівників навчальних закладів.

Основними завданнями наради було визначення основних пріоритетів, оновлення шляхів їх реалізації та забезпечення інформаційно – методичного супроводу  вдосконалення навчально-виховного  процесу і завершення  2012 навчального року.

Завідувач райметодкабінетом Поліщук А.С., методист РБДЮТ Пахут С.Л., озвучили результати від участі школярів району у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад і ІІ е ... Читати далі »

Переглядів: 776 | Додав: Адмін | Дата: 01.03.2013

   21.02.2013 року в приміщенні районного будинку культури відбувся звітний концерт «Яскрава зіронька», який відкрила директор Славутського будинку дитячої та юнацької творчості В.А.Яремчук.
 

  Концертну програму підготували учасники гуртків «Фольклорний» «Духових інструментів», «Вокального» та  «Хореографічного» гуртка. Всі вихованці старанно представляли свої колективи на сцені, створюючи святковий настрій глядачам.
 

   До уваги присутніх було представлено виставку робіт вихованців гуртків «Початково-технічне моделювання», «Умілі руки», «Бісероплетіння», «Образотворчий» ,«Юні натуралісти». Під час виставки учасники гуртків «Гончарство» та «Соломоплетіння» показали майстер-класи.

   Своїми досягненнями поділилися члени «Туристсько-краєзнавчого» гуртка , які пройшли не один д ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: Адмін | Дата: 27.02.2013

   Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 15 лютого 2013 року на базі Мирутинського НВК відбувся семінар – практикум шкільних бібліотекарів на тему: «Інформаційно-методичне забезпечення діяльності педагогічного колективу щодо превентивного виховання». Адже 15 років тому (25 лютого 1998 року) Президією АПН України затверджено Концепцію превентивного виховання дітей і молоді.
... Читати далі »

Переглядів: 868 | Додав: Адмін | Дата: 25.02.2013

   17 лютого на базі Славутської ДЮСШ відбулася спартакіада школярів та учнів БРДЮСШ та ДЮСШ «Колос» з волейболу серед дівчат. Взяло участь 14 команд, які були поділені на дві підгрупи. В результаті змагань перемогу вибороли учні Хоняківської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ-місце Малоскнитський НВК, ІІІ – Довжківська ЗОШ І-ІІІ ст..
Переглядів: 649 | Додав: Адмін | Дата: 21.02.2013

   16 – 17 лютого в м. Ізяславі проходив зональний етап Чемпіонату Хмельницької області з міні – футболу серед юнаків 1997 – 1999 р.н.. Честь Славутського району захищали спортсмени Берездівської РДЮСШ. Серед команд, а саме Ізяслава, Шепетівки, Шепетівського району, м. Славути , м. Нетішина, наші спортсмени посіли 3 місце, лишивши за собою такі команди : м. Славути, м. Нетішина та Шепетівського району.
Переглядів: 664 | Додав: Адмін | Дата: 21.02.2013


Хто не знає минулого - той не вартий майбутього!

І це дійсно так, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням, так і людина тримається своїм минулим. Тому ми повинні знати історію. А історія наша полита кров'ю і слізьми.
Однією з найстрашніших її сторінок є бій під Крутами.Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі ... Читати далі »
Переглядів: 689 | Додав: Адмін | Дата: 04.02.2013

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 
ПОСТАНОВА

від 24 жовтня 2012 р. № 967
Київ


Про затвердження Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Державну програму забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки (далі - Програма), що додається.

2. Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства разом з Міністерством фінансів передбачати під час складання проекту Державного бюджету Україн ... Читати далі »
Переглядів: 838 | Додав: Адмін | Дата: 30.01.2013

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 33 »
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0